Welkom in onze praktijk

Kwaliteit staat hoog in ons vaandel; we staan geregistreerd in het Big-register en in het Centraal Kwaliteits Register van de KNGF (Koninklijk Nederlands Genootschap Fysiotherapie). Verder volgen we regelmatig cursussen om bij te blijven.

Voor vragen of het maken van een afspraak kunt u altijd contact met ons opnemen.

Kleinschaligheid vindt u terug in ons team wat bestaat uit twee fysiotherapeuten zodat u steeds dezelfde behandelaar treft en geen invallers. Heeft u een klacht die beter behandeld kan worden door iemand met een andere specialisatie? Dan verwijzen we u door naar een van onze collega’s in de regio of naar de huisarts. Want u staat centraal.

Paul Dijs

In 1987 heb ik mijn diploma behaald aan de opleiding voor Fysiotherapie ‘Thim van der Laan’ te Utrecht. Vanaf die tijd heb ik veel tijdelijk werk gehad in verschillende particuliere praktijken door heel Nederland. Een vast contract kreeg ik uiteindelijk in een grote particuliere praktijk in Utrecht: Fysiotherapie Balijelaan. Toch bleef het mijn grote wens om een eigen praktijk te starten. Dit lukte in 1992: een slaapkamer werd omgebouwd tot praktijkruimte. Al snel werd dit veel te krap en in 2003 hebben we de garage verbouwd tot een praktijkruimte. In 2005 heb ik een cursus ‘Fysiotherapie bij ASTMA en COPD patiĆ«nten’ afgerond en sindsdien is dit mijn specialisatie.

Tessa Moen

Opgeleid op de Hogere Laboratorium Opleiding in Utrecht heb ik 13 jaar gewerkt op verschillende laboratoria van de Universiteit Utrecht. Daarna ben ik een tijd full-time moeder geweest. In 2009 studeerde ik af als fysiotherapeut aan de Avans Hogeschool in Breda. Vanaf die tijd vorm ik samen met mijn man Paul een maatschap fysiotherapie aan de Hoekenburg in Tricht.  Als fysiotherapeut is het van belang om te blijven doorleren en dat vind ik ook erg leuk. Daarom mijn specialisaties Dry Needling, Chronische Pijn en (bijna) Voetentrainer.